torsdag 15 april 2010

Torsdag

Leo ni alhamisi dvs. idag är det torsdag och vår arbetsvecka är slut. Det regnar ofta och ganska häftigt och idag kunde därför inte de inbokade barnen komma, för vägarna gick inte att köra på.




Då det var tomt på kliniken gick vi hem och bytte om och gick ner till en bank för att ta ut pengar för våra avbetalningar eller vad man ska kalla dem. Just då var en G4S bil där så det stod minst 6 beväpnade vakter och poliser där.
Vi passade på att göra första inbetalningen för behandlade barn 50 sh/ barn och transport av dessa (20sh) till the revenue och det var en komplicerad historia, men nu har vi kvitto på våra inbetalningar liksom för vårt uppehälle här.



Det blomstrar så mycket efter allt regn och Lars tog en massa bilder på fina växter.






Vi lämnade också in veckans kliniktvätt Vi hämtar den på måndag och den är så fin att Anna Anka skulle vara belåten även om T-shirten inte är på hängare.










På kvällen kom Alice, vår f.d. clinic officer, med sin dotter Lucy och ett kusinbarn på besök och vi tre plus Hellen tog ett glas vin tillsammans. Lucy och även Alice flätade lite av mitt hår. Ni kan se resultatet.
Sen det sedvanliga strömavbrottet. Tur vi har solcellslampor!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar