lördag 1 maj 2010

Första Maj



Labour Day sa Hellen och det tog en stund innan jag kom på vad det var.
Känner oss ganska dag-och veckovilla.
Idag gick vi upp för en kulle. Lolah och hennes pojkar plus en till mötte vid posten. Med oss var också Kate, en gynekolog frrån Usa.
Det blev en äventyrlig vandring.Steeve och Vincent tog av från vägen och in i bushen.
Ibland böjde de ner en massa grenar för att verkade det som skapa en stig.Ibland var det wrong way så i en och en halv timme gick vi täta buskage. Slutligen ut på en äng mellan två kullar. När vi gått en stund sa en vi mötte att från den andra kullen skulle man se Viktoriasjön bäst. Så vi vände. Som alltid när det är ett berg var det nya toppar ovanför en platå men slutligen var vi framme.



Vägen ner fick bli en enklare men lite hal och ibland gick vi på tvären i den branta sluttningen.
Vad vi såg på hemvägen vid floden visar bilderna! På samma ställe tvättar man bilar, diskar och tvättar, Efter en lång stund hittade vi Vickfall Hotel och ni må tro att den Colan smakade. Killarna fick varsin mandesi, ett flottyrkokt bakverk.
till sin Cola.
En dusch behövdes verkligen och det var alldeles otroligt så smutsiga vi var från topp till tå.

5 kommentarer:

  1. Fantastisk med multitasking för allt ;-)
    Här har vi haft fint förstamajväder. Inte så soligt men uppehåll hela dagen. Vi hjälpte till allihop nere på Trollbäckens valborgsfirande. Jag och barnen hjälpte till med gosedjurslotteriet tills vi stängde vid 22-tiden - då var Mattias trött! Men härlig stämning och bra förtjänst för kåren. Vi parkerade vid ert hus och det står kvar och mår bra.
    Ha det gott -
    Kram Cicci

    SvaraRadera
  2. och så måste jag lägga till att Gunnar och hans kollegor gjorde som vanligt en strålande insats med HELA arrangemanget.
    Kram igen

    SvaraRadera
  3. ..och vi måste tillägga att Cicci vann högvinsten i kräftlotteriet (även om Luisa förklarade att skaldjur inte gick upp mot ett knallrosa campingset....)

    Jonas hittade bilderna på när Angelika hälsade på kungen vid scoutstugan och han och Simon smälldei det närmaste av. KUNGEN och SCOUTSTUGAN i kombination i deras tidsålder...too good to be true. Deras republikanske fadern lakoniska kommentarer om att kungen bara är en människa liksom vi andra tar de lätt på....


    Kram
    Elisabet

    SvaraRadera
  4. Deras kusiners' far i USA skulle halla med, vad ar det for natt med en kung????

    SvaraRadera
  5. Jag antar att det är mycket snack om prinsessbröllop på skolan, jag får skylla på att de håller sig informerade om aktualiteter....

    /Elisabet

    SvaraRadera